Sunday, 27 December 2015

manfaatkan waktu rehat sejam anda



Kalau time rehat or lunch ke apa biasanya sejam je.  So dalam sejam tu kalau setakat uolls pergi tunaikan solat Zohor lepas tu pergi makan kat tempat sama je kejadah. Heh..

Actually,  masa lunch ni yang sejam ni kita boleh layan :
  1. Tidur kroohh kroohhh. Ye kalau uolls tak cukup tidur or ngantuk sebab layan bola atau movie,  boleh layan tido dalam surau time lunch tu. Tapi jangan pulak uolls membuta sampai pukul 6 petang hehe. 
  1. Mengumpat. Yes masa kerja sebelum ni memang kita ni kaki blogging dengan kaki mengumpat. Heh. Kalau time tu iolls takde selera makan,  memang iolls mengumpat. Heh dasar 'wanita sejati teramat'.
  1. Window shopping.  Meh meh jalan tengok handbag ke baju ke kasut kasut ke meh. Sempat lagi ni. Mana tau kut kut ada barang terkenan dalam hati boleh terus ngap. Tu pun kalau duit dalam purse cukup hoho.
  1. On Facebook.  Sesetengah company memang time lunch je diorang free boleh on Facebook Twitter Insta bagai. Sob sob T_T so gunakanlah masa lunch untuk update uolls punya social networks tu eh. Update blog pun boleeeeehhhhh.
  1. Karok of course? . Sape sape tension teramat boleh lepaskan pakai suara yang lunak merdu tu. Olalalala~~~. Meh karok meh. 
  1. Layan gim pun okay.  Silap hari bulan 'Omaii six pack dah tumbuh subur yang amat T_T' 

p/s : hilangkan bosan @_@. Tak sabar nak menitiskan air mata malam ni. Haha Khabi Kushi Khabi Gham 9:00 pm TV3 ^_^

Wednesday, 23 December 2015

Devil's Face Game

Hi

Petang tadi boring, main game Farm Heroes Saga pun bosan jugak plus takde idea nak update blog so saje je godek godek kisah seram kat Google tuh , I think I ni perempuan yang berani. Heh konon. Start daripada kisah seram rumah kat Shah Alam ni sampai lah kisah seram pasal Oujia Board tu huhu ketar palo lutut ambo.
So adalah kat satu blog ni dia senaraikan game jenis macam ni,  kira game pasal hantu hantu la ni. So dalam banyak banyak game tu, I just tertarik dekat satu game je iaitu Devil's Face hehehe.

Based on Encik Mimpi Google serta bloggers otai lain, Devil's Face ni adalah satu permainan yang berasal dari Sepanyol, betul atau tidak , benar atau salah kite sendiri pun musykil jugak =,='


Sorry gambar tak cukup scary hahaha. So untuk bermain permainan ni,  hanya seorang pemain yang dibenarkan, tak boleh main ramai-ramai ye, sorang je tak kira perempuan ataupun lelaki.

Barang yang diperlukan :
1. Lilin berwarna hitam 12 batang.

Cara bermain :
Sebelum pukul 12 tengah malam , uolls masuk dalam bilik air,  berdiri mengadap cermin bilik air tu and nyalakan 12 lilin hitam tu depan cermin.  Make sure bilik air tu gelap. And then,  pejam mata lepas tu buka mata selepas  jam berbunyi menunjukkan pukul 12 tengah malam..Lepas tu tengok lah kat cermin tu apa yang ada.

Actually game ni kita pun tak pernah main. Tak berani lah ><' . Kalau uolls berani , mainlah. Heh.
Got it from Devil's Face .