Monday, 9 November 2015

5 fact about me.

Hi.

Tetiba terfikir nak buat post Fact About Me. Betul ke idok grammar tu tak tahu la ambe pun.


1. Kidal.

Mula-mula start belajar menulis dulu-duly memang dah start pegang pensil tu dengan tangan kiri, sampai lah sekarang ni. Tengah taip entri ni pun lebihkan jari-jari tangan kiri instead of kanan. Pernah lah jugak belajar menulis guna tangan kanan tapi tu la, rasa awkward semacam so kekal sebagai kidal je la T_T.


2. Blusher vs Maskara?

Kalau diberi pilihan sama ada nak pilih blusher or mascara bila masuk kedai yang jual mekap, of course I pilih mascara instead of blusher or whatever sebab suka pakai mascara daripada others mekap tu.


3. Tak Biasa Dengan Baby.


Haa cakap pasal tak biasa dengan baby of course la tak pandai dukung baby especially yang baru lahir tu. Cuak la jugak takut takut leher baby tu patah kalau tak kena gaya. Kalau baby orang lain lagi la I tak berani.


4. Say No To The Diet.
Haa yang ni satu. Sepanjang dua puluh satu tahun I hidup, I tak pernah diet and I tak suka diet. Jangan duk suruh I diet kalau tak nak kena tendang kat perut tu. Daripada duk tahan laparmakan yang entah apa apa , baik I makan. Perut kenyang,  hati pun senang ^_^ .


5. Keith Foo.
I bukan nak habaq Keith tu boyfriend I or suami I sebab dia sendiri pun dah ada girlfriend,  Kimchi Raymond. Tapi memang I minat lah dengan Keith Foo tu. Ariana Rose, Keluarga Pontimau, Girlfriend Kontrak memang best sebab ada Keith Foo? Keith Foo , the best hero.

No comments: