Saturday, 28 November 2015

mija.....blur

Hi..

So hari ni just nak buat short post about my url blog. Bukan sebab ada reader tanya but I just suka suka nak buat post ni.  Huhu mengada betul perempuan sorang ni.
Suka dengan word 'BLUR' hehe that's why buat blog pakai url ni. I memang seorang girl yang memang blur and lambat pick up macam siput babi. Mija tu pulak memang my name but not my full name lah.
So sebab tak nak nampak biasa je dengan buat url blog pakai full name, then I just short kan my url and blog name, simple. At the first,  nak letak 'the' tapi malas la so kita just pakai mijablur.blogspot.com sebab kalau panjang sangatkan tak lawa jugak, as for me lah, kalau orang lain punya blog tu suka hati dia la nak letak panjang or pendek or terlebih panjang sebab tu diorang punya blog not me betul tak.

Toodles.

No comments: