Friday, 13 November 2015

my favorite blogger { 1 }

Hi

Anggap jela pada hari Jumaat ni I terlebih boring plus bosan sampai nak list kan my  favorite blogger untuk suka-suka hati and mana tahu nanti uolls pun berminat nak baca blog yang I listkan ni.*malas update malam sebab nanti nak tengok Kuch Kuch Hota Hai TV3.

1. Namee Roslan
Daripada blog kak Namee ni la I tahu mengenai syarikat pengiklanan Nuffnang . Thanks kak Namee ^_^ … By the way,  blog kak Namee memang best sangat sangat best sebab content blog dia jenis sempoi and blogger dia pun cantik dan langsing and I suka baca kisah cinta Kak Namee and her hubby and story mengenai anak anak dia yang comel dan handsome , Adam and Noah.

2. Sabrina Tajudin
Seorang blogger bertudung, cantik and makeup junkie . Suka je bukak blog Sabrina sebab boleh tahu mengenai make up terbaru huhu. So biasa kalau nak tahu mengenai produk kecantikkan memang i selalu bukak blog dia huhu. And blog dia dalam BI ni yang bertambah impressed ni.

3. Peej Burhan
Kalau bukak blog Peej,  apa lagi kalau bukan family story and horror stories huhuhu. Content blog dia best, kalau baca memang tak mengantuk sebab kelakar and tak boring. Mostly story about her family members,  friends kira macam bila baca je , boleh tahu how her family members and friends . A great blogger huhu.

4. Nurul Syahida
One of my favorite novelis and I memang suka baca novel novel Nurul Syahida especially Aku Keliru!. Kenapa I suka novel-novel karya Nurul Syahida ni?  Sebab jalan cerita dia lain dari yang lain iaitu watak hero yang normal macam Roul dan Apis Milo *betul ke nama apis Milo tu lupa ah nama watak hero Plain Jane yang at the first memang tak sangka dia hero.  Sorry melalut. Bukan setakat novel je, blog dia pun I suka. Huhu.

5.Atisha Khan.
Si manis blogger yang berumur 16 tahun*kalau tak silap I. Dan juga adik kepada Neelofa huhu. Cantik macam kakak dia jugak and blog dia lebih kepada personal maybe. Entahlah. Maybe. Haha. She is a great writer because I'm not. Her blog banyak story kisah hidup dia dan juga berblog dalam bahasa English.  Impressed  betul. Baru je umur 16 dah terror menulis dalam bahasa omputih I ni, bahasa omputih ke laut la gamak nya T_T.


p/s  : Hmm.. lima pun okay kan.  Maybe nanti I sambung lagi sebab malas la panjang panjang takut nanti takde bahan nak pikir buat post :p huhu. Malas nak letak gambar.

No comments: