Tuesday, 10 November 2015

nuffnang itu rezeki kita

Hi...

Mula-mula start buat blog dulu memang tempek terus iklan Nuffnang kat bahagian sidebar sebab tak nak kasi blog nampak sedih sangat, so kasi ceria kan blog dengan iklan Nuffnang, blog pun nak ceria jugak bukan tuan punya blog je boleh ceria ceria tak gitu? Tahu pasal syarikat pengiklanan Nuffnang ni pun dari blog Kak Namee Roslan , so kena big thanks to Kak Namee lerr huhu.


Bagi I, Nuffnang merupakan sebuah syarikat pengiklanan yang bagus untuk para blogger termasuklah I sebab lepas pasang iklan Nuffnang, blog I nampak ceria jugak.
I pilih Nuffnang sebab  :



  • Helpdesk yang mesra alam . Jawab soalan uolls dengan tepat. 
  • Iklan dia cantik, I mengaku.
  • Nuffnang selalu buat event and outdoor activity dengan para blogger.
  • Even kalau traffic blog rendah pun uolls berpeluang dapat BE tak semestinya traffic tinggi pun akan dapat BE. 


 I ni takde tip nak bagi pada uolls so kalau uolls rasa nak sangat tingkatkan earning Nuffnang uolls, mohon pergi on Google dan search ye. And setakat ni memang setia dengan Nuffnang je sebab dah biasa ,  tak pernah lagi buat hal curang dengan Nuffnang huhu.