Thursday, 12 November 2015

perihal hayyan wajidi.

Hi

Konon konon sambil lepak dengan family kt depan tv sambil tu la tangan ni gatal nak update blog, mula-mula blur jugak  nak update blog pasal apa, nama je nak update blog tapi idea ke laut T_T. Sadis beno hahaha.
Lepas tu umi nak masuk dapur so dia suruh I yang takde ilmu masuk dapur pun tengok-tengokkan baby Hayyan yang umi ngasuh tu. Kenapa baby? Sebab umur dia tak sampai setahun pun so panggillah dia baby or adik Hayyan.

Hayyan ni putih, dah la putih comel, mata luas, siap dengan lesung pipit sebelah kanan pulak tu and manja. Kena sikit nangis hadoiii penat den. Yang paling I suka dengan si Hayyan ni mulut dia yang warna pink tu, cute jeee. And now,  dalam peringkat-berdiri-gatal-nak-berjalan-and-jatuh-nangka-busuk. Aduhai budak ni,  gigi pun belum tumbuh lagi,  jalan jatuh bangun balik next year nak dapat adik baru lagi huhuhu. Kalau tak silap I, Hayyan ni  lahir 23 Disember 2014,  last year,  dua hari sebelum banjir. Kiranya masa tu duk kat masjid la budak cute mengada ni haaaa. And dia suka dengar orang berzikir, azan sebab bila dia dengar orang berzikir or azan,  terus dia senyap, tanda dia suka.



So this is my Hayyan. Say hi to him.

Peace.

p/s : writer block maybe?

No comments: