Monday, 9 November 2015

review | dove volume & nourishment shampoo & conditioner

Hi

 Selalu kalau sikat rambut depan cermin, mesti kita nampak rambut kita nipis akibat selalu menggayakan rambut ,  don't worry sebab Dove telah mengeluarkan syampu terbaru iaitu Volume & Nourishment untuk rambut kita kelihatan lebat dan subur. Well semua wanita dalam dunia ni including me,  nak kan rambut yang kelihatan subur and fabulous,  sape je yang nak rambut dia nampak kurang subur,  kering dan flat ,iye dok?
Apa yang special dengan shampoo keluaran Dove kali ini berbanding dengan others product adalah dia punya Oxyfusion Technology yang dirumuskan dengan oxygen-fused untuk mengelakkan rambut kita kelihatan flat dan kering. Both of shampoo and  conditioner have Oxyfusion Technology .



And Volume & Nourishment Shampoo punya tekstur tu like clear gel  gitu bukan tekstur yang warna putih like the others shampoo and the shampoo juga diformulakan untuk melembapkan rambut dan jugak rambut akan kelihatan lebat jika digunakan secara berterusan,  of course both shampoo and conditioner have a beautiful scent smell like the girls want. So now,  kita boleh menggaya kan rambut tanpa ia kelihatan nipis.

Be happy people. Peace. 

No comments: