Wednesday, 23 December 2015

Devil's Face Game

Hi

Petang tadi boring, main game Farm Heroes Saga pun bosan jugak plus takde idea nak update blog so saje je godek godek kisah seram kat Google tuh , I think I ni perempuan yang berani. Heh konon. Start daripada kisah seram rumah kat Shah Alam ni sampai lah kisah seram pasal Oujia Board tu huhu ketar palo lutut ambo.
So adalah kat satu blog ni dia senaraikan game jenis macam ni,  kira game pasal hantu hantu la ni. So dalam banyak banyak game tu, I just tertarik dekat satu game je iaitu Devil's Face hehehe.

Based on Encik Mimpi Google serta bloggers otai lain, Devil's Face ni adalah satu permainan yang berasal dari Sepanyol, betul atau tidak , benar atau salah kite sendiri pun musykil jugak =,='


Sorry gambar tak cukup scary hahaha. So untuk bermain permainan ni,  hanya seorang pemain yang dibenarkan, tak boleh main ramai-ramai ye, sorang je tak kira perempuan ataupun lelaki.

Barang yang diperlukan :
1. Lilin berwarna hitam 12 batang.

Cara bermain :
Sebelum pukul 12 tengah malam , uolls masuk dalam bilik air,  berdiri mengadap cermin bilik air tu and nyalakan 12 lilin hitam tu depan cermin.  Make sure bilik air tu gelap. And then,  pejam mata lepas tu buka mata selepas  jam berbunyi menunjukkan pukul 12 tengah malam..Lepas tu tengok lah kat cermin tu apa yang ada.

Actually game ni kita pun tak pernah main. Tak berani lah ><' . Kalau uolls berani , mainlah. Heh.
Got it from Devil's Face .





No comments: