Monday, 14 December 2015

lemon detox water what?

Hi

I bangun pagi urmm at the ten morning of course because I'm not a morning person I am. Lepas tu basuh basuh muka and gosok gigi lepas tu terus minum 'a detox water' konon. Heh.

 Last night search google pasal detox water ni konon konon nak bersihkan usus lah kempis kan perut la so jumpa satu blog ni and dia bagi resepi nak buat detox water sendiri kat rumah and of course lah I buat tapi jenis yang biasa je.  Potong buah lemon tu nipis sikit,  letak dalam botol  lepas tu masukkan air sejuk dalam botol tu and then simpan dalam peti semalaman. So bangun pagi tadi memang nak minum lah mana tahu kut kut jap lagi masuk jamban haaa gituu. Tapi sampai sekarang tak masuk jamban,  hmm maybe my usus memang dah bersih kut *positif.



p.s nak langsing jugak

2 comments:

uncle gedek said...

lemon ni mahal la... ganti limau nipis boleh?

Erni Hasmiza said...

limau nipis okay jugak tu.. ^_^