Monday, 7 December 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

18 comments:

Zie Azi said...

selamat bersegmen ya..

Erni Hasmiza said...

Thanks ^_^

ros nordin said...

selamat bersegmen. goodluck :)

Erni Hasmiza said...

Thanks :))

Muhammad Khudri said...

singgah dari segmen yang sama

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

ombak bergigi said...

Terima kasih join ;)

Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

Astrallusion Arc said...

Nice try :)..
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015!

Erni Hasmiza said...

thanks dear :))

Astrallusion Arc said...

Nice blog :)..
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015!

Erni Hasmiza said...

Thanks...you too c:

Izyan Yan Cinnamon said...

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

Syahidah Fadilah said...

Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

Sarah lalala said...

http://messarah.blogspot.com/

all the best!

Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Cik Yanie said...

goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/ :)

ukhti ninja said...

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

Amirah Azman said...

follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

Mimi Kyumi said...

Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..