About Me

Hi

Mengada je buat about me page muahaha. So let's start,  the name start with capital E iaitu Erni Hasmiza binti Blablabla.
Zodiak Gemini sebab lahir bulan Jun tahun anjing muaha. A first daughter of my parents and anak sulung daripada empat orang adik beradik. Me,  lahir kat Negeri Sembilan and membesar di Kelantan. Antara empat orang tu I sorang je lahir kat Nogori, yang lain semua kat Kelantan, walaupun lahir kat Nogori, I cannot speak bahasa orang nogori ye lah nama pun membesar kat Kelantan. Oh masuk tahun ni umur I dah 21 tahun and tahun depan dah 22 huhu tua dah kiteee. By the way,  kita dah ada adik ipar yang cute,  saja je nak inform. Partner sehidup semati dunia akhirat yang geli geli still lagi takde because I'm really a bad girl not a batgirl.

No comments: